Bodø Glimt Førr Evig - Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt - Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: .

Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Buy this design or create your own original keep calm . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen .

Møt glimt, og sank noen gullkorn. Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt
Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Buy this design or create your own original keep calm . Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Havet førr evig, glimt førr evig! Møt glimt, og sank noen gullkorn. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound.

Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere.

Møt glimt, og sank noen gullkorn. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Buy this design or create your own original keep calm . Havet førr evig, glimt førr evig! Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og vi ælska det vi ser. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Og vi ælska det vi ser. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen .

Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Ny styreleder / Bodø/Glimt
Ny styreleder / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Og vi ælska det vi ser. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Havet førr evig, glimt førr evig! Møt glimt, og sank noen gullkorn. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere.

Buy this design or create your own original keep calm . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Møt glimt, og sank noen gullkorn. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og vi ælska det vi ser. Havet førr evig, glimt førr evig!

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og vi ælska det vi ser. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Møt glimt, og sank noen gullkorn. Buy this design or create your own original keep calm .

Og vi ælska det vi ser. Ta Action Now og unngÃ¥ brann / Bodø/Glimt
Ta Action Now og unngå brann / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Og vi ælska det vi ser. Buy this design or create your own original keep calm . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Møt glimt, og sank noen gullkorn. Havet førr evig, glimt førr evig! Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Havet førr evig, glimt førr evig!

Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Havet førr evig, glimt førr evig! Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Buy this design or create your own original keep calm . Og vi ælska det vi ser. Møt glimt, og sank noen gullkorn. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Bodø Glimt Førr Evig - Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt - Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: .. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Møt glimt, og sank noen gullkorn. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen .

Og vi ælska det vi ser bodø/glimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.